Content1 | col3

Julebord

JULEBORD MED AKTIVITETER OG GOD MAT & DRIKKE

for store og små grupper/bedrifter

 

Fra den enkleste varianten med husets kjente og gode pizza i vår Restaurant & Bar, kombinert med bowling, til mer omfattende pakker.

Stadig flere har fått opp øyne for våre julebordspakker, hvor vi kan skreddersy etter deres ønsker og behov. En populær variant er at vi dekker til i egne salonger og spiseavdelinger med hvite duker og julepynt. Her er det pyntet til ordentlig julefest! 

 

Dette kombineres med en eller flere av våre mange aktiviteter, som Bowling, Laserworld, Shuffleboard, Biljard og Arkadespill

I tillegg kan det velges VIP pakke, som inkluderer en egen vert (toastmaster) som organiserer og ikke minst oppfordrer dere til å gi av dere selv og lage en skikkelig fest med skuldrene nesten i gulvet!! Det blir også premiering, morsomme finaler som engasjerer alle. Finalen er ikke bowling, men en morsom overraskelse. Kriteriet for å komme til finalen er ikke først og fremst bowlingkunnskaper, men engasjement og godt humør m.m. Her er det først og fremst det sosiale som teller.

 

En variant som blir mer og mer populær i tillegg til VIP pakkene, er engasjerende musikkquiz med Niklas Skjelin. Her blir det delt opp i lag. Niklas sørger også for at dere alle kan bli med på en morsom allsang, som garantert slår an i alle aldre!

 

Et kvalitetsstempel på våre julebord er at flere og flere firma kommer tilbake, år etter år. Byggmesterfirma Gaarden og Delås A/S er et godt eksempel på dette. På bildene som følger,  ser dere de  ansatte som feiret årets julebord her for 15.gang på rad! Neste års julebord for disse gutta, er allerede booket!

 

En av mange fordeler ved å ha julebord hos oss er at alle er samlet på ett sted hele kvelden. Dersom man ønsker et lite møte før begivenheten starter, kan dette også ordnes.

 

 Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital